Behandlinger

Behandlinger

Behandlingerne strækker sig fra de mest almindelige til avancerede parodontalbehandlinger, kirurgisk fjernelse af cyster, tandrødder og visdomstænder, samt indsættelse af implantater. Klinikken har i øvrigt over 20 års erfaring med implantatbehandling.


Desuden har vi specialiseret os i kosmetiske behandlinger, herunder krone-, bro- og facadebehandlinger, behandling med plast og blegning af mørke tænder. Vi påsætter også gerne tandsmykker. Endvidere udføres bidfunktionsbehandlinger.


Vi har også stor erfaring i protesebehandling, hvor vi kan udføre behandlinger med alle former for proteser herunder: Hel -og delproteser, hybrid og immediatproteser i akryl eller metal.


I behandlingerne anvendes de bedste materialer, samt avanceret højteknologisk udstyr. Vi vurderer og aftaler med hver patient den optimale behandling for det pågældende tandsæt, ud fra individuelle ønsker og økonomi.


Vi lægger stor vægt på et højt hygiejne niveau på klinikken. Alle instrumenter, der skal anvendes i munden, renses og steriliseres/desinficeres inden brug. Desuden anvendes engangs-handsker, -kanyler, -sug, mv.


Priser

På almindelig tandbehandling har vi overenskomst med sygesikringen og følger derfor disse fastsatte priser.

Ved behandlinger der ikke er omfattet af overenskomsten samt beløber sig til kr 2500 eller mere, tilbyder vi at udarbejde prisoverslag.

Vores prispolitik er i øvrigt at holde et konkurrencedygtigt niveau, hvor vi ikke går på kompromis med en god kvalitet.

 

De nævnte ydelser er inklusiv prisen på eventuel teknik og eksklusiv priser på bedøvelse og/eller røntgenbilleder.


Et udvalg af vores priser findes på www.sundhed.dk